Repair Rim Bengkok..

Bincang pasal Bodykit terkini dan ruangan untuk letakkan berbagai gambar bodykit.

Repair Rim Bengkok..

Postby hakiem6417 » Tue 07 Jul 2009 07:07 am

Aku nk tanya korang suma kat mana kedai yg korang tau leh repair rim bengkok. Area puchong kebanyakan harga RM60++ sebijik rim... Serdang lak RM70 sebijik rim, bergantung rim ada retak ke tak.. Kat Nilai lak RM50 sebijik rim.. Kat mana lg yg korang leh rekemen..?

Jom..kito teghobang...[/COLO
User avatar
hakiem6417
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 2481
Joined: Fri 07 Apr 2006 05:00 pm
Location: puchong, bkt jalil, gomeh N9 (No. Ahli: 1013)

Postby cipuding » Tue 07 Jul 2009 07:19 am

kt area umah aku pon rm60 gak...
makin dekat...makin mahu...adrenalin laju !!!!




User avatar
cipuding
AJK ProCC
 
Posts: 7467
Joined: Mon 28 Mar 2005 12:11 pm
Location: Pandan-Putrajaya-Seremban (No.Ahli:593)

Postby DEANFIERO » Tue 07 Jul 2009 07:36 am

kat sunway...dulu aku buat rm30 sebiji...aku buat 4 biji terus....tunggu dalam sejam dan terus siap...banyak tempat tak boleh buat time tu sebab kena hantar kat tempat lain.....nama kedai kat sunway tek ming kedai warna oren
Sekarang menjadi distributor sah produk Upin dan Ipin....kalau nak barang Call 0122956654
User avatar
DEANFIERO
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 273
Joined: Mon 28 Mar 2005 12:11 pm

Postby ZAINOOR » Tue 07 Jul 2009 07:41 am

kimi

boto tu.. cakap encik dean





[size=2]One Stop Station: Repairing Your Sport Rim
Any One of Your Rim Dent and Need to Repair?
Come Visit Us and Let Us Repair For You.

“Cheap & Fast”

Repair Rim Size and Price:
1. 13" Inch ~ RM30 Nett Per Sport Rim
2. 14" Inch ~ RM30 Nett Per Sport Rim
3. 15" Inch ~ RM30 Nett Per Sport Rim
4. 16" Inch ~ RM35 Nett Per Sport Rim
5. 17" Inch ~ RM40 Nett Per Sport Rim
6. 18" Inch ~ RM45 Nett Per Sport Rim
7. 19" Inch ~ RM60 Nett Per Sport Rim

*Free installation
*Cash term
*Credit Card Charge 3% Cash
*Terms & Conditions apply

Location: Near Sunway Pyramid

TEK MING AUTO SERVICE SDN BHD
No.1 & 3 Jalan PJS11/24,
Bandar Sunway,
46150 Subang Jaya, Selangor.

Business Hours:
Mon-Sat: 9am ~ 7pm
Sun & Public Holiday: 9:30am ~ 5:30pm
(We are opened 7 days a week)

Contact:
Office Tel: 03-56336928
016-3399288 (chong)012-9052602 (onn)
User avatar
ZAINOOR
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 373
Joined: Mon 28 Mar 2005 12:11 pm
Location: bandar tenuk

Postby ENKEI » Tue 07 Jul 2009 07:51 am

Kat tempat aku pun ader.Area Kota Laksamana,Melaka..
Arie tu aku buat dlm 20 lebih sebiji...Tapi dia ikut berapa teruk la bengkok yer...Kalo teruk lagi la mahal.
012-6204163 (Rizal)
User avatar
ENKEI
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 167
Joined: Fri 20 Mar 2009 02:46 pm
Location: Malaysia

Postby hakiem6417 » Tue 07 Jul 2009 10:08 am

Best2..... Aku plan nk spray kaler gold dan wat skim kilat batang rim aku tu.. Bole ke wat kat Tek Ming tu? Sapa tau rege? Alang2 dh antar tu kan..

Jom..kito teghobang...[/COLO
User avatar
hakiem6417
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 2481
Joined: Fri 07 Apr 2006 05:00 pm
Location: puchong, bkt jalil, gomeh N9 (No. Ahli: 1013)

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby snickerz » Mon 18 Jan 2010 11:49 pm

klu setakat nk reper mcm en zainoor da postkn 2 la...harga ikut saiz...klu cat better g kedai cat....pilih kedai yg berpatutan dan servis yg cun...
~ aku adalah aku tiada aku melainkan aku ~
User avatar
snickerz
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 52
Joined: Mon 06 Apr 2009 03:58 pm
Location: Sentul-Cheras-Bakal Ke Kajang

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby amax nitro » Wed 27 Jan 2010 07:51 pm

area rawang sape tau?aku nak repear rim enkei rs aku a...........
amax nitro
Ahli Tak Rasmi
 
Posts: 43
Joined: Fri 01 Jan 2010 03:58 pm

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby snickerz » Wed 27 Jan 2010 09:01 pm

amax nitro wrote:area rawang sape tau?aku nak repear rim enkei rs aku a...........



klu area rawang cube pg yu leck....rsenye mcm ade...!!!
~ aku adalah aku tiada aku melainkan aku ~
User avatar
snickerz
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 52
Joined: Mon 06 Apr 2009 03:58 pm
Location: Sentul-Cheras-Bakal Ke Kajang

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby amax nitro » Wed 27 Jan 2010 09:55 pm

blah mane bro?
amax nitro
Ahli Tak Rasmi
 
Posts: 43
Joined: Fri 01 Jan 2010 03:58 pm

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby snickerz » Thu 28 Jan 2010 09:37 pm

amax nitro wrote:blah mane bro?


rawang town kot bro...klu x silap aku la...
~ aku adalah aku tiada aku melainkan aku ~
User avatar
snickerz
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 52
Joined: Mon 06 Apr 2009 03:58 pm
Location: Sentul-Cheras-Bakal Ke Kajang

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby amax nitro » Fri 29 Jan 2010 04:08 pm

tank bro
amax nitro
Ahli Tak Rasmi
 
Posts: 43
Joined: Fri 01 Jan 2010 03:58 pm

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby monokustereomu » Tue 23 Feb 2010 02:00 am

tadi mase aku tukar tayar mase nak wat balacing.. rim aku berjoget-joget.. aku tanye pekerje kedai tu boleh repair ke.. die kate seminggu.. mane la die nak hantar rim aku tu.. ade sesape tau kedai repair rim area teluk intan.. aku dok sungai besar selangor.. area kelang ke? kalau boleh malas nak masuk semua kedai nak tanya2.. kalau takde terpakse pegi jauh sikit... sunway...
semangat waja
User avatar
monokustereomu
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 42
Joined: Fri 15 Jan 2010 02:13 am
Location: sungai besar-sabakbernam-tanjong karang

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby Wi_Ra » Tue 23 Feb 2010 08:24 am

snickerz wrote:
amax nitro wrote:area rawang sape tau?aku nak repear rim enkei rs aku a...........



klu area rawang cube pg yu leck....rsenye mcm ade...!!!



Yu Leck  kedai tayar biasa je, mana ada repair rim...dia pun hantar ke kedai machinering...
silap2 upah dia 3 kali ganda mahal dari kita pegi sendiri.....tapi kalau duit byk boleh la..
User avatar
Wi_Ra
AJK ProCC
 
Posts: 2869
Joined: Wed 12 Oct 2005 03:16 pm
Location: Rawang-KL

Re: Repair Rim Bengkok..

Postby lanz » Thu 03 Jun 2010 02:11 pm

salam,
kalau area shah alam boleh lah call aku pasal dah ramai yang aku tolong adjustkan harga siap spray sekali.





lanz 0122139303
<NULL>
User avatar
lanz
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 505
Joined: Mon 28 Mar 2005 12:11 pm
Location: s.alam n sekitarnya


Return to Bodykit Talk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron