“Polisi” Korupsi…

Ruangan dimana anda boleh bersembang sesama masyarakat. Ia juga dierti katakan sebagai perbincangan hal-ehwal semasa

Moderators: Wi_Ra, cipuding, zarul78, riyad71

Postby zdie81 » Tue 19 Aug 2008 02:20 pm

Pada aku la..bukan nak dengki kerana ak pengguna lampu stendet...lampu putih ni memang menyilaukan..kalah dato m. daud kilau. Kalo aku balik kampung aku selalu terkena, berpinar2 mate aku..kete2 import yg pakai HID tu pun kadang putih dier pun menyilaukan jugak. Sakit mate daa.....apepun bawak kete dijalan raya, fikirkan jugak pengguna lain..pandu cermat jiwe selamat..dok gitu...
User avatar
zdie81
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 683
Joined: Fri 09 Mar 2007 03:50 pm
Location: Kl, Ampang, Wangsa Maju, Gombak

Postby gh05t » Tue 19 Aug 2008 03:30 pm

tul zdie..aku sependapat...lagi2 kalau hujan...lagi silau...sapa pakai lampu putih kalau hujan bukan nampak sangat pon... polis tu maybe dia tak berapa yakin undang2..dapat buku undag-undang jpj asalkan putih je memang salah..bole kompoun sehingga RM300 ... kalau aku aku saman... takpon suh dia tuko lampu..suh gi inspection puspakom... skang polis dah ada kuasa utk suh kete gi inspection puspakom then jpj..
\"You are not a failure until the momment u stop trying!!!\"
User avatar
gh05t
Ahli Berbayar ProCC
 
Posts: 1058
Joined: Mon 28 Mar 2005 12:11 pm
Location: Johor Bahru - Putrajaya - Puchong - ipoh ( No Ahli : 416 )

Previous

Return to Sembang-sembang Masyarakat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron