PROTON CLUB MALAYSIA

You are here: Home

ProCC Pahang

Sambutan Hari Keluarga ProCC Pahang 2011

7-8 Mei 2011 - Mercu Beach Resort, Cherating, Kuantan, Sekali lagi Proton Club Malaysia Pahang (ProCC Pahang) telah mengadakan hari keluarga iaitu antara acara tahunan yang sering kali di adakan. Kali ini seramai 80 orang peserta termasuk ahli keluarga dan sebanyak lebih kurang 40 buah kenderaan telah bertandang ke Mercu Beach Resort Cherating Kuantan Pahang. Penyertaan yang memberansangkan ini juga telah disertai oleh wakil rakan2 dari johor dan HQ/KL.

Last Updated on Wednesday, 31 October 2012 13:24

Read more...

 

ProCC Pahang @ Pekan Autoshow 2009

Pekan, 26 April 2009 - Autoshow merupakan acara yang tidak asing lagi buat semua peminat industri permotoran Negara.Buat julung kalinya Procc Motorsport negeri Pahang telah terlibat secara lansung dalam pengendalian pertandingan autoshow yang bertempat di Pekan,Pahang sebuah daerah di bawah parlimen yang ditadbir oleh Perdana Menteri Malaysia iaitu Dato’ Seri Najib Tun Abd Razak.

Last Updated on Sunday, 15 August 2010 00:08

Read more...

 

ProCC Pahang: BBQ @ Pasir Kubur, Sg Lembing

Kuantan, 8 Mac 2009 - Sungai Lembing merupakan nama yang tidak asing lagi bagi penduduk sekitar Kuantan khasnya dan negeri Pahang amnya. Kawasan yang terkenal dengan perlombongan pada masa dulu,terletak kira-kira 42km dari Bandar Kuantan. Procc Negeri Pahang tidak ketinggalan untuk menikmati keindahan panoramanya yang memukau dan kesegaran udara hutan yang masih banyak belum diterokai.

Read more...

   

Sunday Drive Procc Pahang @ Kemaman Autoshow

Kemaman, 15 Februari 2009 - Kemaman Extreme Autoshow melabuhkan tirai pembukaan bagi kalender permotoran bagi negeri-negeri di pantai timur,semenanjung Malaysia.Pelbagai acara di pertandingkan termasuklah pertandingan 'motor slow','autoshow','motorshow',kereta kawalan jauh dan pertunjukan 'audio system'.Procc Motorsport negeri Pahang tidak melepaskan peluang untuk turut serta dalam acara tahunan yang dianjurkan oleh Leader Motorsport dengan kerjasama Majlis Perbandaran Kemaman.

Last Updated on Sunday, 15 August 2010 00:04

Read more...

 

TT 2 Penjuru - Procc Pahang vs Procc Terengganu

Kemaman,15 Februari 2009 - Nasi Kukus Ayam Rempah cukup terkenal dikalangan masyarakat tempatan dari sebuah daerah di Terengganu yang bersempadan dengan Pahang iaitu bandar Kemaman.Keenakan rempah ratus yang sebati diperap bersama ayam yang digoreng ditambah pula dengan haruman dari beras  terpilih yang dikukus meningkatkan selera sesiapa yang memandangnya.

Last Updated on Sunday, 15 August 2010 00:02

Read more...

   
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  Next 
  •  End 
  • »