PROTON CLUB MALAYSIA

You are here: Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
Ruangan segala yang berkaitan tentang pengumuman penting dari pihak pengurusan ProCC, AJK ProCC dan Moderator

TOPIC: Vote Tema Pakaian Annual Diner ProCC 2010

Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 07:34 #3460

  • Rizalman
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Pengurus ProCC Autoshow & Motorsport Team
  • Posts: 1165
  • Karma: 14
Assalamulaikum....
ha sembang jugak der...........

kite ni tema apa ye tahun ni.......

Rakan2 sekalian..x kira ahli berbayar or tak rasmi...
Menjelangnya acara Annual Dinner ProCC 2010 yang bakal tak lama lagi, saya mewakili pihak pengurusan ingin meminta jasa baik kalian sekalian utk mengundi tema pakaian utk AD thn nie..... Sila buat pilihan yg bijak keh....
Last Edit: 30 Aug 2010 10:51 by mohd hifni.

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 07:43 #3463

  • 9W2FYZ
  • ( Moderator )
  • OFFLINE
  • Ketua ProCC Pahang
  • Posts: 1029
  • Karma: 10
1.Tradisional (baju raya....)
7. Theme western Merah & Hitam
9. Free style


BERAPA KALI LEH VOTE NI HEHEHHEE

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 08:10 #3468

  • zulz
  • ( Moderator )
  • OFFLINE
  • AJK Perhubungan Awam
  • Posts: 668
  • Karma: 90
nk cari custom spiderman la cmni.....

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 08:15 #3469

  • putrasulong_trg
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Pen. Ketua ProCC Terengganu
  • Posts: 165
  • Karma: 3
1) - Tradisional (baju raya....)
2) - Batik
Last Edit: 29 Aug 2010 08:16 by putrasulong_trg.

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 15:46 #3498

  • Rizalman
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Pengurus ProCC Autoshow & Motorsport Team
  • Posts: 1165
  • Karma: 14
kite pilih

1 ) Theme western Putih & Hitam
2 ) Tradisional (baju raya....)

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 16:42 #3507

  • nizam@ejam
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 101
  • Karma: 0
aku pilih theme hitam putih

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 18:01 #3527

  • XRnis
  • ( Moderator )
  • OFFLINE
  • Setiausaha
  • Posts: 86
  • Karma: 1
hmmm...ni yg aku suka bagi pendapat ni..hehehehe apa kata kiter wat tema MASQURADE PARTY ( betul ke aku eja ni )....ok x idea aku? maknanya setiap org kene pakai topeng kat mata ...so org x kenal...pastu main teka2....siapakah org tersebut...pas2 leh wat game...baru happening...heheheehe.....

X pun tema pakai baju raya..pun ok gak..sbb ada bau2 raya lagi masa AD tu kan...pastu wat game dr setiap negeri kene ada wakil....tarian tradisional negeri masing2..at least YOUNG GENERATION PROCC dpt hiburan disamping ilmu pengetahuan..kan kan.....

just my opinion....sorry klu ada ahli2 terasa hati ngan statement aku ni erk.....

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 19:06 #3537

  • wan satria
  • ( Moderator )
  • OFFLINE
  • AJK Perhubungan Team
  • Posts: 422
  • Karma: 36
tema ape yek...

pakaian raya mcm dah terlewat...
bebas la kot...

hehehee

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 29 Aug 2010 19:44 #3543

  • ARELAN
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 1396
  • Karma: 100
1 ) Theme western Putih & Hitam (Putih Dan Hitam melambangkn negeri pahang cos AD thn ni pn bt kt negeri pahang...hehehee...)

2)FREE STYLE (Senang skit pakai aje apa2 baju yg ada dlm almari tu...huhuhuuu...)

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 30 Aug 2010 01:07 #3729

  • asu
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 201
  • Karma: 0
vote pertama: putih dan hitam
vote kedua : batik

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 30 Aug 2010 02:46 #3741

  • Rizalman
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Pengurus ProCC Autoshow & Motorsport Team
  • Posts: 1165
  • Karma: 14
XRnis wrote:
hmmm...ni yg aku suka bagi pendapat ni..hehehehe apa kata kiter wat tema MASQURADE PARTY ( betul ke aku eja ni )....ok x idea aku? maknanya setiap org kene pakai topeng kat mata ...so org x kenal...pastu main teka2....siapakah org tersebut...pas2 leh wat game...baru happening...heheheehe.....

X pun tema pakai baju raya..pun ok gak..sbb ada bau2 raya lagi masa AD tu kan...pastu wat game dr setiap negeri kene ada wakil....tarian tradisional negeri masing2..at least YOUNG GENERATION PROCC dpt hiburan disamping ilmu pengetahuan..kan kan.....

just my opinion....sorry klu ada ahli2 terasa hati ngan statement aku ni erk.....


ha macam ni lah pendapat yang bernas.....

Vote Tema Pakaian Annual Diner ProCC 2010 30 Aug 2010 11:06 #3805

  • mohd hifni
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Presiden
  • Posts: 792
  • Karma: 24
Salam semua,
forum ini telah diupgrade dengan sistem poll. Diharap dengan adanya sistem ini dapatlah memudahkan para ahli membuat undian didalam forum ini.

Saya berharap anda dapat memilih tema pakaian yang menarik untuk AD2010 untuk tahun ini. sila lakukan undian anda segera.
Last Edit: 05 Sep 2010 22:57 by mohd hifni.

Re: Vote Tema Pakaian Annual Diner ProCC 2010 30 Aug 2010 11:34 #3806

  • DINBESI7496
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 186
  • Karma: 0
free style.......janji x mjolok mata

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 30 Aug 2010 16:51 #3846

  • andyboyz
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 389
  • Karma: 6
ARELAN wrote:
1 ) Theme western Putih & Hitam (Putih Dan Hitam melambangkn negeri pahang cos AD thn ni pn bt kt negeri pahang...hehehee...)

2)FREE STYLE (Senang skit pakai aje apa2 baju yg ada dlm almari tu...huhuhuuu...)


sy pun brpndpt cm 2 gak....lg pun putih & hitam sng nk cri...

Re: Vote Tema Annual Dinner 2010 30 Aug 2010 17:26 #3874

  • mohd hifni
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Presiden
  • Posts: 792
  • Karma: 24
mari kita ramai-ramai tiru gaya filem P. Ramlee.... aku nak pakai gaya ketua penyamun...huhuhuh...ali baba
Last Edit: 30 Aug 2010 17:27 by mohd hifni.
Time to create page: 0.67 seconds