PROTON CLUB MALAYSIA

You are here: Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
Ruangan segala yang berkaitan tentang pengumuman penting dari pihak pengurusan ProCC, AJK ProCC dan Moderator

TOPIC: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET

KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 02 Apr 2012 17:31 #74001

  • mohd hifni
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Presiden
  • Posts: 792
  • Karma: 24
Salam 1Malaysia 1ProCC,

Gabungan Kelab-Kelab Kereta diBawah Naungan Proton iaitu ProCC, WPC, G2C, GTi, EOCM, SAVOC, PROSBOC, V6, PIOC, TPCC, SNC, & JUARA akan mengadakan satu konvoi besar-besaran tahun ini ke Phuket, Thailand pada;

Tarikh: 26 - 30 April 2012
Tempat Kumpul: COE, Shah Alam
Organiser: Kelab-kelab dibawah naungan Proton & Proton Holding Berhad
Bayaran Penyertaan: RM700/seorang
Tarikh tutup: 13 April 2012
Minyak: Percuma
Tol: Percuma
Makan dan Penginapan: Telah dimasuk sekali didalam kos tersebut. tak perlu bayar lagi
Terdapat juga marchendise dari Proton dan berbagai lagi tajaan Proton.

Aturcara Majlis: www.protonclub.com/New-Revise-Ittenaries...012-09-16-25-331.pdf


- Kanak-kanak 12 tahun keatas dikira dewasa...RM700
- kanak-kanak 7 hingga 11 tahun bayar RM350
- kanak-kanak 6tahun dan kebawah PERCUMA

- Disarankan 1 kereta minimum 2 orang.

Kepada ahli yang berkelapangan, bolehlah hubungi saya (012-9101058) untuk info lanjut. tolong hubungi dan jangan sms sahaja.


Daftar disini:

Nama/Nick:
No. Telefon:
Model Kereta:
Bilangan Tetamu:
Nama Tetamu:

Jumlah bayaran:
Last Edit: 03 Apr 2012 09:47 by mohd hifni.

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 02 Apr 2012 17:57 #74003

  • aties
  • ( Moderator )
  • OFFLINE
  • Penolong Setiausaha
  • Posts: 316
  • Karma: 3
awat short notice sangat.. huhuu.. 700 sorang tu.. nape tak foc mcm yg aritu.. kui..kui..

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 02 Apr 2012 20:05 #74005

  • lanz
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Pen. Pengurus ProCC Autoshow & Motorsport Team
  • Posts: 3134
  • Karma: 9
aties wrote:
awat short notice sangat.. huhuu.. 700 sorang tu.. nape tak foc mcm yg aritu.. kui..kui..






wow besar belanja tu......

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 02 Apr 2012 21:15 #74007

  • ashardi
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Best ni tp takut kena bom la

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 02 Apr 2012 21:48 #74008

  • wan satria
  • ( Moderator )
  • OFFLINE
  • AJK Perhubungan Team
  • Posts: 422
  • Karma: 36
Event nie sikit punya lama dah buka utk daftar...
Tp procc baru dpt jemputan ke bos...

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 02 Apr 2012 22:33 #74009

  • mohd hifni
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Presiden
  • Posts: 792
  • Karma: 24
dia orang baru tadi dapat greenlight dari proton. selagi proton tak approve..dia orang takut nak invite...

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 00:39 #74015

  • no_result
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 504
  • Karma: 10
rm700....belum pasport lagi....tak sempat nih....

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 02:22 #74018

  • joko
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Tahniah kerana berjaya bersama-sama dapat jemputan yang hebat ini. insyallah akan dipertimbangkan sewajarnya
The following user(s) said Thank You: mohd hifni

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 02:27 #74019

  • joko
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 36
  • Karma: 0
Siapa urusetia event ni sebenarnya.

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 07:03 #74022

  • mohd hifni
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Presiden
  • Posts: 792
  • Karma: 24
pada mulanya yang propose event ni kepada proton adalah kawan saya Rizal daripada WPC. then dia invite WPC dan PIOC untuk join pada asalnya. proposal dah dihantar dari bulan Januari. Baru semalam proton panggil meeting dan proton akan sponsor sebahagian perbelanjaan. kalau ikutkan rm700 seorang untuk 5 hari dah kira sangat berbaloi sebabnya hotel 5 bintang di phuket dan banyak lagi yang ahli akan perolehi dari proton.

konvoi ni adalah semperna Proton Thailand pada hari tersebut ada Proton Day disana.
The following user(s) said Thank You: 9W2FYZ, joko

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 08:44 #74023

  • shimie
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 229
  • Karma: 2
kalu kami dr utara nak joint kira gena plak.....

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 09:03 #74025

  • mohd hifni
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Presiden
  • Posts: 792
  • Karma: 24
betul nak join ker? boleh daftar dulu tak? tapi nak kena bagitahu awal2. kena bayar pada organiser sebelum tarikh tutup.

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 09:24 #74029

  • aties
  • ( Moderator )
  • OFFLINE
  • Penolong Setiausaha
  • Posts: 316
  • Karma: 3
shimie kalau ada dr utara betul2 nak join better trus kol tn presiden je supaya perbincangan boleh dilakukan.

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 09:24 #74030

  • mohd hifni
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Presiden
  • Posts: 792
  • Karma: 24

Re: KONVOI GABUNGAN KELAB KERETA PROTON KE PHUKET 03 Apr 2012 13:32 #74053

  • rosaiful_888
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Ahli Rasmi ProCC
  • Posts: 134
  • Karma: 10
emmm...best2... dapat yg free cam arituh best gak kan....syabas pd yg join....bos tahun nih merdeka wat kat ner
Time to create page: 0.42 seconds